Varmepumper fra LG er generelt kendetegnet for deres gode kvalitet og stilrene design, og i denne artikel vil vi komme nærmere ind på en bestemt varmepumpe fra firmaet, nemlig den prisvindende LG Nordic Prestige.

LG Nordic Prestige er, som navnet lidt peger i retning af, specifikt udviklet til det nordiske klima, der som bekendt kan være en kende koldt i det.

Den varmepumpe egner sig til stort set alle slags former for bygninger, der bliver brugt fra beboelse til arbejde, om det så tæller alt fra et sommerhus til en større kontorbygning. Med en LG Nordic Prestige oplever du den rette opvarmning og aircondition året rundt. 

Netop med det nordiske klima for øje har man med LG Nordic Prestige skabt en varmepumpe, der evner at fordele varmen bedst muligt indenfor samtidig med, at du mindsker energiforbruget med denne miljørigtige varmepumpe. Det sørger specielt modellen LG Nordic Prestige 9 for. 

Du skal heller ikke frygte lydproblemer med en LG Nordic Prestige, da den er virkelig lydsvag og derved ikke generer omgivelser. Desuden har den på den teknologiske område en moderne anordning, der via installeret WiFi gør, at du kan fjernbetjene den via din smartphone.

Så er det slut med at komme hjem til et koldt hus, der først skal varmes op ved ankomst. Det kan klares udefra, før man ankommer, via telefonen.