Hvad står du og mangler af klipperedskaber? Det er næsten ligegyldigt, om klippeudstyret skal bruges til en to-benet eller firbenet person, for Thordal.dk har helt sikkert noget blandt deres udvalg, som du  kan bruge – og meget mere til.

Thordal.dk har specialiseret sig i at levere klipperedskaber til alt fra hunde, heste og generelt kreaturer, hvor de har anerkendte produkter af disse klippetyper, hvilket er til stor gavn for specielt landmænd og andre indehavere af en større mængde dyr, der regelmæssigt fortjener og behøver en studsning eller klipning, som skal foretages med det mest effektive udstyr på markedet og gerne holde til mange klipninger i streg.

På deres hjemmeside finder du mærker som Oster, Jaguar og Heiniger, der hjælper dig med at få den perfekte klipning efter den længde, som du ønsker.

Hjemmesiden er inddelt i kategorier, der gør det nemt for dig at danne dig et overblik over, hvilket formål du skal bruge dit klippeudstyr til. Er det til hunden, hesten eller dig selv?
Og skulle du være så uheldig, at det fornødne redskab ikke fremgår af sortimentet på hjemmesiden, så kan du altid tage fat i Thordal.dk telefonisk, så de kan hjælpe dig med at skaffe det fornødne redskab hjem.

Men vareudvalget hos Thordal.dk begrænser sig ikke kun til elektroniske klippemaskiner. Du finder også et bredt udvalg af helt almindelige sakse og for den sags skyld også skær, hvor firmaet har været så behjælpelige at indsætte en guide til, hvilke slags skær du skal bruge til dig hund afhængig af dens hårpragt.

Det kan også være, du allerede har foretaget et køb hos Thordal.dk, men står i den situation, at du mangler en reservedel til en af maskinerne, der for eksempel kunne være en oplader. Men så er det godt, at Thordal.dk også ligger inde med et lager af reservedele til deres maskiner.