Man er ikke nødt til at rejse til udlandet for at holde en skøn ferie. Danmark har mange flotte naturperler, dejlige større og mindre byer og masser af muligheder for oplevelser til både store og små. For eksempel kan du leje en skøn campinghytte i Østjylland på Saksild Strand Camping. Her får du rig mulighed for at få den dejligste ferie eller weekend i Danmark.

Hop ind på Saksild.dk, og se de fine campinghytter. Luksushytterne har fem sengepladser og er indrettet med eget bad, toilet og køkken. Det er det perfekte sted at tilbringe nogle hyggelige dage i godt selskab.

Perfekt placering

Du kommer til at bo i dejlige omgivelser med fantastisk dansk natur. Campingpladsen ligger bare 200 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, så det er et perfekt sted at bruge din sommerferie. Men naturen er også skøn til lange gåture og hyggelige aftener sammen, også når der ikke er badevejr.

Samtidig er Saksild ikke langt fra Aarhus, hvor du og familien eller vennerne kan nyde bylivet med strøgture og masser af muligheder for kulturelle oplevelser. I kan for eksempel tage på Aros og de spændende udstillinger med moderne kunst, der både kan være smuk og provokerende. Eller I kan tage i Den Gamle By og få følelsen af at opleve tidligere tider helt tæt på med alt lige fra indretning af boliger og mode til den mad, de spiste. Samtidig er der selvfølgelig mulighed for at tage i Tivoli Friheden, der altid er populært blandt børnene, men i virkeligheden byder på en sjov dag for folk i alle aldre.

Vil du vide mere? Læs mere på Saksild.dk, eller kontakt campingpladsen på telefon: +45 86 55 81 30 eller e-mail: info@saksild.dk for at høre mere.