Ved hjælp fra firma-frugt.dk, behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt dine kollegaer får frugt nok! Firmafrugt benyttes af mange virksomheder som et naturligt redskab til at skabe mere motivation og trivsel på arbejdspladsen.

Med en lækker frugtordning, er der styr på dette i et snuptag! Firmafrugt sikrer kvalitet, friskhed og god personlig service og leverer ugentligt mere end 125.000 stykker frisk, sæsontilpasset frugt til virksomheder i hele København og omegn.

Firmafrugt tilbyder, som en del af Frugtkurven, et stort udvalg af frugtordninger, heriblandt:

  • De præsentable frugtkurve

Køber du denne kurv, får du en elegant, håndpakket frugtkurv, der tilbydes i fire størrelser.

  • Basiskurven

Her får du en kurv med håndfrugt, tilpasset de fire årstider og du kan helt selv vælge hvor meget frugt den skal indeholde, således at den passer til netop din virksomhed.

  • De praktiske frugtkasser

Denne løsning giver dine medarbejdere mulighed for at få frisk frugt hver dag og kommer i standard størrelser eller styk-tilpassede kasser.

  • Økologisk frugtordning

Hos firma-frugt, kan du også gå den grønne vej, med en økologisk kasse, fyldt med sæsonaktuelle frugter.

Med årstidernes skiften, ses også et skift i frugtordningens indhold. Hos Firmafrugt, udvælger de nemlig dagligt årstidens mest friske og bedste frugt for at byde kunden på større og mere varieret smagsoplevelse.

En anden, naturlig, del af samarbejdet med firma-frugt er deres levering. Din frugt leveres af en personlig tilknyttet chauffør, der leverer helt op til kontoret eller hvor end I skulle ønske jeres friske frugt. De brugte kasser, tager chaufføren med tilbage til genbrug efter grundig rengøring.

Denne nemme og enkle løsning bidrager til, blandt andet, at skabe højere motivation dag for dag. Og så koster firmafrugt i et år mindre end en enkelt sygedag.

Er du interesseret i et af deres produkter, kan de bestilles på hjemmesiden, hvor firmaet også kan kontaktes, skulle du have yderligere spørgsmål.