Sommeren for mange kommer til at foregå hjemme i lille Danmark, fordi vi stadig er ret begrænset af, hvor vi må tage hen ude i Europa. Heldigvis er der masser af ting at give sig til, selvom vi er spæret inde derhjemme, og vi kommer her med tre ting, som du og hele familien kan give jer til.

Byg et plankebord

Det tager tid at bygge et plankebord, og derfor er det et perfekt familieprojekt, som man kan gå fra og til, som man ønsker. Samtidig kan de unge i familien også lære nogle givtige kompetencer, som de måske får brug for senere i livet. Hvis man vil gøre noget ekstra ud af plankebordet, kan man gøre det til et epoxy plankebord, så man er sikker på, at ingen har noget lignende.

Lav et legehus eller et skur til fars hobby

Når solen skinner, giver det bedst mening at være udenfor. Derfor er dette den udendørs version af plankebordet, fordi du her kan nyde godt af solens stråler, mens du bygger et legehus til børnene eller et hobbyrum til far, hvor han kan have alt sit værktøj. Der er ingen krav til beboelse, så du kan bare give den gas.

Hav faste madaftener

Børn kan lige så godt lære at lave mad, fra de er små. De kommer til at gøre det senere i livet, og samtidig kan hele familien få nogle gode timer sammen i køkkenet omkring noget, børnene kan føle sig stolte af bagefter. Der opstår en værdifuld binding, når man laver mad sammen og hygger sig.