Corona har henlagt mange danskere til at finde på nye hobbyer derhjemme, og rigtig mange er tyet til madlavning som den foretrukne løsning på denne udfordring. Og madlavning er generelt en rigtig god ting at lære, fordi det kan bruges gennem hele livet. Vi kommer her med råd til, hvad du skal bruge, hvis du vil være en haj bag komfuret derhjemme.

Bradepande

Bradepander i forskellige størrelser giver en fantastisk mulighed for at lave særligt store flyde-sammen-retter som lasagne og kager i ovnen. En bradepande har den praktiske funktion, at den er rigtig stor, og du kan derfor lave meget mad ad gangen, og du vil uden tvivl få brug for dem i forskellige størrelser til dine madprojekter. De kan også bruges til at undgå, at ovnen svines til, hvis du eksempelvis laver stegt flæsk.

Støbejern

Støbejernsgryder og -pander er ikke nogen ny opfindelse, men mange danskere har fået øjnene op for den fantastiske effekt, de kan have. Særligt er der mange, som benytter dem til at lave brød i, da det lukkede miljø i en støbejernsgryde med låg kan give nogle fantastisk saftige resultater, når du vil bage med surdej eksempelvis.

Kitchen aid

Er brød din foretrukne ting at lave derhjemme, så kan du ikke komme uden om en Kitchen aid, selvom den er lidt dyr. Det er helt sikkert investeringen værd, hvis du et par gange om ugen tager bageforklædet på og går i gang. Det kan spare dig for mange ømme overarme, samtidig med at du kan bruge tiden på noget helt andet.