Hvis du vil være forberedt på sommerens fester, er det nu, du skal bestille selskabslokaler, catering, underholdning – og selvfølgelig det allervigtigste: Drikkevarer. For hvad er et jubilæum, en sommerfest i firmaet, et bryllup eller måske endda en rund fødselsdag uden lækker øl og vin ad libitum. De varme dage kalder på afkølet rosévin og hvidvin, eventuelt bobler som for eksempel champagne eller cava, når nu det skal være rigtig festligt. Og en fyldig og smagfuld rødvin passer perfekt til den lune sommeraften, hvor havelamperne tændes, og musikken sætter stemningen.

Køb vin online – det betaler sig

Hvis du ikke orker at skulle i flere forskellige vinbutikker eller ud på et vinlager for at bestille vinen til sommerfesten, er der den oplagte mulighed, at du kan købe din vin via nettet. Hos jyskvin.dk kan du se og bestille alle typer vin – også selv om du ikke er bosat i Jylland, nærmere betegnet Randers, hvor Jysk Vin har sin fysiske adresse. Jysk vin leverer nemlig over hele landet, når du bestiller via jyskvin.dk. Og så kan du spare både tid og penge. For det første er priserne på vin i den online shop på jyskvin.dk yderst konkurrencedygtige i forhold til i de fysiske butikker. For det andet får du din vin leveret til døren – du behøver ikke at skulle ud og låne en bil med et stort bagagerum eller et anhængertræk for at fragte din vin hjem. Og for det tredje får du oven i købet fri fragt, når du bestiller vin for over 699,- kr., eller seks flasker i én forsendelse.

Stort udvalg af vin hos Jysk Vin

I shoppen på jyskvin.dk kan du gå på opdagelse i vin fra Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Sydafrika, Chile, New Zealand, Argentina, Tyskland, Amerika og Østrig. Uanset om du er i markedet efter rødvin, hvidvin, mousserende vin, rosévin – eller måske alle typer vin – kan du på jyskvin.dk udelukkende finde vin af højeste kvalitet.