Det anerkendte rengøringsfirma Servico har blandt andet klaret opgaver for alt lige fra Nordisk Film og Illums Bolighus til Invita og Spar Nord. Der er mange gode grunde til, at firmaet er blevet et af de førende på markedet. Servico tilbyder nemlig professionelle rengøringsløsninger rettet mod erhverv i både Århus og København, hvor der blandt andet er mulighed for at indgå faste aftaler, så man som virksomhed altid er sikret rene og indbydende erhvervslokaler.

Flere års erfaring med erhvervsrengøring

Servico har som noget unikt i en lang årerække – faktisk over 10 år –specialiseret sig i rengøring af et bredt spektrum af erhvervslokaletyper. Det gør dem til et af de førende på markedet indenfor netop erhvervsrengøring, hvor det nyeste udstyr og de mest effektive metoder tages i brug. Således er der i høj grad et fremsynet fokus til stede, når det gælder Servicos tilgang til det professionelle rengøringsarbejde.

Fokus på bæredygtig rengøring

Servicos fremsynethed kommer også til udtryk i virksomhedens prioritering af bæredygtig rengøring, der efterlever de nyeste rengøringsløsninger indenfor grøn omstilling. Det betyder, at der udelukkende bruges svanemærkede rengøringsmidler, og at vand- og varmeforbruget holdes på et lavt niveau. I stedet for at tage bilen, tager Servicos medarbejdere så vidt muligt cyklen i stedet for. Der er med andre ord et kæmpe fokus på, at klimaet skånes mest muligt, når Servico leverer professionel rengøring i Århus og København.

Høj medarbejderanciennitet

Det er alment kendt, at de fysisk krævende servicejobs sommetider ikke tilbyder de bedste arbejdsvilkår for medarbejderne. Hos Service sætter man en dyd i at prioritere et godt arbejdsmiljø – både for at sikre rengøringsfirmaets medarbejdere og kvaliteten af rengøringen. Leder du efter et rengøringsfirma, hvor kvalitet og service går op i en højere enhed, er Servico derfor uden tvivl et oplagt valg.