Danmark er verdensmestre i økologi, og helt siden 1970’erne har vi været foregangsland for økologisk produktion og forbrug. Flere og flere sværger i dag til økologi og bæredygtighed, og vi køber økologiske fødevarer og naturlige plejeprodukter, som aldrig før. Den danske virksomhed, Urtekram, har været med på øko-bølgen næsten helt siden starten i 70’erne. I begyndelsen som en lille lokal gårdbutik, men siden er der kommet flere og flere Urtekram forhandlere til, og nu kan du finde produkter fra Urtekram i næsten alle fysiske supermarkeder landet over.

ØKOLOGI FOR HELE FAMILIEN MED URTEKRAM

I sortimentet af Urtekram produkter kan du få økologiske og naturlige mad- og plejeprodukter til hele familien. Deres kategori ”fødevarer” består blandt andet af økologiske Urtekram krydderier, ris og pasta, Urtekram mysli, specialiteter og helsekost, samt Urtekram kokosolie, olivenolie og meget mere. I udvalget af naturlige plejeprodukter finder du Urtekram shampoo og balsam udviklet til næsten ethvert hårbehov. Derudover har de også udviklet en hel linje med Urtekram produkter uden parfume. Fælles for alle Urtekrams plejeprodukter er, naturligvis, at de er økologiske og danskproducerede.

TIP TIL HVOR DU KAN SPARE OP TIL 85% PÅ URTEKRAM PRODUKTER

Ofte betaler man mere for økologiske produkter end for konventionelle, men her kommer et lille tip til hvor du kan finde helt vilde urtekram tilbud, samt hvilke Urtekram produkter enhver bør have i hjemmet. På den danske hjemmeside emma.dk kan man melde sig ind i deres fordelsklub, hvilket gør at du for kun 85 kroner om måneden får adgang til flere hundrede forskellige urtekram tilbud. Du kan fx spare op til 85% på urtekram shampoo og urtekram kokosolie, og få det leveret til døren helt gratis. Så hvis du og familien ønsker mere økologi i hverdagen, så finder du et stort udvalg af Urtekram produkter på tilbud hos emma.dk

3 POPULÆRE URTEKRAM PRODUKTER

Urtekram laver rigtig mange lækre produkter til både mænd, kvinder, børn – ja faktisk hele familien. Hvis du alligevel er lidt forvirret over hvilke produkter, du skal købe, så kommer der her 3 anbefalinger på de mest populære urtekram produkter:

1.      Urtekram Nordic Birch Håndsæbe Antibakteriel. Med sin skønne duft af kornblomst, er denne Urtekram håndsæbe ekstra skånsom for hænderne, samtidig med at den er antibakteriel. Her får du en økologisk håndsæbe sammensat af aloe vera, glycerin og styrkende birkebladsekstrakt, der vasker og plejer hænderne nænsomt.

2.      Urtekram Kokosolie 217 ml. Kokosolie er bare et rigtig godt allround produkt, og kan bruges både i madlavning, men også anvendes som et naturligt og økologisk hudplejeprodukt. Urtekram kokosolie særligt velegnet til stegning og bagning ved høje temperaturer. Kokosolie er stabil at stege i, hvilket betyder at den ikke udvikler transfedtsyrer ved høje stegetemperaturer.

3.      Urtekram Økologisk Stærk Paprika 28 g. Paprika bør være fast bestanddel i ethvert køkken. Denne økologiske paprika går godt i mange retter og tilberedninger, og har en lidt stærk styrke. Perfekt i en Ungarsk Gullasch eller en lækker Paprikagryde her til efteråret.