Måderne en cafe kan se ud på er stort set lige så forskellige, som måderne vi mennesker kan se ud på. Der er mange forskellige muligheder, når du går i gang med at indrettet din cafe. Hvis du gerne vil skabe en rustik og hyggelig fornemmelse, kan det dog være en god ide for dig, at du overveje at indrettet cafeen med genbrugstræ. Det har en hygge og en varme i sig, der kan være svært at kopiere med nyt og friskt træ. Det er derfor en oplagt mulighed, både til dine møbler indefor og til dem udenfor. 

Et af de steder, hvor du kan finde et cafebord, der er lavet af genbrugstræ, er på webshoppen thors-design.dk. De har et stort udvalg af møbler, der er lavet af forskellige former for genbrugt træ. Det er med til at gøre, at du virkelig får meget forskelligt at vælge imellem. Deres træ kommer primært fra gamle færgehavne. Der har træet gennem mange år tjent som bolværk, så færgerne ikke skulle brage ind i kajen og tage skade. Det gør, at træet er blevet bearbejdet godt og grundigt af vind og vejr og af færgerne, der er bumlet ind i det. Der er derfor ikke to stykker træ, der er ens, og det er netop det, der er charmen ved det. 

Når du køber cafeborde hos thors-design.dk, kan du vælge mellem tre forskellige slags overflader og tre forskellige slags ben til bordene. Det gør, at du i meget høj grad har mulighed for selv at sætte dit præg på, hvordan dit bord skal se ud. Du kan vælge at beholde den flotte rustikke overflade, som den er. Du kan også vælge at få den pudset eller at få den brændt, så den bliver mørkere. Det kommer helt an på, hvilken stil og stemning du gerne vil skabe i din cafe.