Hvilket fodtøj skal man tage på?

Ved langt de fleste lejligheder og anledninger vil vi faktisk mene, at du ikke kan gå helt forkert i byen med at par ARKK Sneakers.

Disse sneakers-typer er af den type, der har vundet meget indpas i specielt det danske miljø, og stadig får mere og mere udbredelse, hvor man ser dem brugt af mange forskellige personlighedstyper.

Og hvorfor så det?

Jo, fordi dette skotøjsmærke netop er lavet i det nordiske af et nordisk firma, der har gået efter at skabe nogle sko med et skandinavisk snit, der er formet efter de nordiske dyder, arkitekturen, kulturen og omgivelserne.

Så ikke alene har man at gøre med et skomærke, der passer ind i specielt de nordiske omgivelser, de er ligefrem skabt til at blive brugt her, selvom de kan anvendes over hele verden.

Og med egnethed til de nordlige omgivelser mener vi ikke til de store vandresture i Lapland med flere meter sne under sig men mere, når man vil bevæge sig i bymiljøet, i provinsen eller ude i skoven for eksempel.

Her er der bestemt er ARKK Sneakers par til dig og de formål, og ellers kan det også klart anbefales, at man køber sig nogle forskellige varianter til ens garderoben. Man kan jo ligefrem starte sin egen samling af ARKK Sneakers!

Men som sagt kan de her sko bruges til mange forskellige situationer, for udover deres gode pasform så kendetegnes deres snit også på, at de kan begå sig til mange sociale, familiære og arbejdsrelaterede situationer.

Man kan have dem på på arbejdet, hvis arbejdspladsen tillader det; man kan have dem på, når man skal shoppe eller bare gå en tur i byen, og så kan man sagtens bruge dem som et godt fodtøj, når man skal i byen og på diskotek, og man eventuelt har planer om at bevæge sig rundt forskellige steder. Der ville for eksempel stilletter ikke passe så godt ind.

En ting er dog anledningen, noget andet er, hvad man kan tage på sammen med de her sko.

Faktisk vil vi mene, at man kan sammensætte dem med mange ting, men grundformen er nok den gadesmarte person, der vil være casual klædt med alt fra en skjorte, cardigan og nogle jeans til nogle større sweatre eller puffede bukser.

Den individuelle person er dog også god til ikke at lade sig proppe ned i kasser, så hvorfor ikke prøve dig frem og se, hvad dine personelige ARKK Sneakers kan gå sammen med og skabe din egen individueller stil på den måde?