Med base på Mosevej i Risskov har vi hos Sanneberg.dk leveret professionelle fotografier til hele Danmark siden 2004. Med 15 års erfaring i bagagen er vi i dag eksperter i packshots, produktbilleder, erhvervsportrætter og modelfotos til reklamekampagner og lookbooks. Vores fotografer er faguddannede, og de har forskellige specialer, så vi kan imødekomme enhver fotoopgave. Vi tilbyder altid loyal og personlig service, og på settet er vi livlige og bidrager med en god energi og et væld af kreative ideer. Fælles for alle vores fotografer er, at de er æstetikere med sans for detaljen. Når du vælger Sanneberg.dk som din fotograf, er du derfor garanteret billeder, som har det ønskede udtryk.

Professionel fotoretouchering af dine billeder

Billedbehandling hører til blandt vores spidskompetencer hos Sanneberg.dk, og derfor løser vi ikke blot retoucheringsopgaver for vores egne fotografer, men også for udefrakommende professionelle fotografer. Når du vælger Sanneberg.dk som din fotograf, er billedredigering naturligvis en del af pakken, og vi retoucherer altid de fotografier og portrætter, vi tager, før vi leverer dem.

Få kompetent rådgivning hos Sanneberg.dk

Hvad angår lokation, har du tre valgmuligheder. Du kan benytte dig af vores 300 kvadratmeter store fotostudie i Aarhus, vi kan komme ud til dig, eller vi kan udpege en fotolokation ude i landet. Vores fotografer kender til hemmelige og unikke fotolokationer i hele landet og i særdeleshed i vores hjemby Aarhus.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores fotografering, eller hvis du søger et uforpligtende tilbud på din næste fotoopgave. Sanneberg.dk’s dygtige og fotoentusiastiske medarbejdere sidder klar med gode tilbud og professionel vejledning på telefon +45 40 44 19 26 og mail mail@Sanneberg.dk.

One comment

 1. Книга – одно из великих изобретений человечества, великий источник знаний и величия.
  Сейчас онлайн покупают книгу абсолютно любая.
  В https://fantazt.ru представлены следующие разделы:
  справочники, учебники и руководства.
  Книга в твердом переплете – это не только ценность, это непостижимое великолепие.
  Человек, устремленный к знаниям , непременно читать вдохновенно. С такими всегда интересно поддерживать общение, у них богатый кругозор и интересные мысли о разных вещах.
  Известно давно: бумажной книге все труднее конкурировать с гаджетами у детей. Но, при сравнении – чтение книг с иными методами получения информации будет интересней.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *