Windows 10 Pro er blandt de nyere styresystemer fra Windows på markedet, og med dette system implementeret i ens computer eller fællessystem, vil man opleve noget af det ypperste, der for tiden findes på markedet. Det er specielt brugbart og foretrukket af virksomheder og især dem, der arbejder med IT-løsninger.

Når du vælger Windows 10 Pro får du et styresystem, der umiddelbart kan ligne Windows 10 Home-versionen, og det er da heller ikke helt forkert i den forstand, at Pro-udgaven besidder de samme egenskaber som ved Home-varianten – der er bare “proppet” mange flere godter ind i pakken.

“Pro” er jo netop en forkortelse af ordet “Professional”, og Windows 10 Pro er da netop også for den professionelle bruger, der ønsker den største sikkerhed, bedste kryptering og optimering flere steder.

Det vil for eksempel betyde, at hvis man sidder i en virksomhed og skal overveje styresystem, så går man langt fra galt i byen ved at vælge Windows 10 Pro. IT-afdelingen vil formentlig klappe i deres hænder over det valg af styresystem til firmaet.

For med Windows 10 Pro får de IT-ansvarlige mulighed for at kunne skabe den bedste kryptering, så udefrakommende entiteter ikke kan tilrane sig direkte adgang til vigtig information og andet, som virksomheden måtte have liggende på deres servere.

Endvidere vil IT-folkene have lettere ved at kunne hjælpe andre ansatte i virksomheden, hvis der skulle opstå problemer med EDB-maskinerne hos de enkelte ansatte. For med Windows 10 Pro får man også mulighed for fjernstyret log-in, så de IT-ansatte kan finde problemet fra deres egne stole.
Det er meget smart at benytte, hvis man arbejder i en stor virksomhed, så man slipper for spildtid i form af at skulle bevæge sig hen til den givne medarbejder, der måske befinder sig mange etager væk i firmaet.

Det kan også nævnes, at Windows 10 Pro er kendetegnet for sin hurtige opstart, hvorfor man på den måde også mindsker spildtid på den front. 

Windows 10 Pro vil således gavne virksomheden på mange områder.