Døjer du lige nu med smerter i forbindelse med en diskusprolaps, eller har du før oplevet dette? I så fald ved du, hvor meget det påvirker din dagligdag, og hvor meget det også kan tære på livsglæden. I de fleste tilfælde heler faktisk kroppen sig selv, men mange søger ofte behandling for hurtigst muligt at overkomme sine ryg-, nakke- eller lændesmerter.

Operation vs. træning

Hvilken form for behandling bør man så vælge? En operation virker måske som den hurtigste løsning, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er den bedste. Med en operation får man en hurtig reducering af smerterne, men det er for mange kun en kortvarig løsning. Man skal nemlig også altid kombinere en operation med træning for at opnå langvarige resultater. En operation alene er derfor ikke vejen frem i langt de fleste tilfælde.

Selvom alene træning som behandling af en diskusprolaps måske kan tage længere tid, kan det altså være en bedre løsning for dig. Nogle studier viser endda, at behandling med træning kan være lige så effektivt som en operation. Dertil er der også en lavere risiko for komplikationer. Med korrekt, effektiv genoptræning får du nemlig genopbygget bevægeligheden og styrket de omkringliggende muskler, hvilket også forebygger lignende skader og problemer på længere sigt.

Professionel behandling hos Smertefribevægelse

Har du brug for hjælp med at komme i gang med træning som behandling af din diskusprolaps, står der professionelle behandlere klare til at hjælpe dig. Den private klinik Smertefribevægelse tilbyder behandling af mange forskellige slags smerter og herunder også diskusprolapser. Du kan lige nu booke en gratis og uforpligtende konsultation hos dem. Her kan du både få en professionel vurdering af din situation og på samme tid høre, hvad de kan gøre for dig.