Når dagen går på hæld, og fyraften sniger sig ind på os, går mange sukkerkold. Det er fristende at løse problemet med et stykke kage, en chokoladebar eller en sodavand, men det er en usund løsning i det lange løb. Med en frisk og lækker frugtordning kan du gøre arbejdsdagen sundere for dine medarbejdere.

Ordningen kan tilpasses arbejdspladsens behov. Ønsker I et bestemt antal af hver type frugt – måske er bananer særligt populære – kan I bestille det. Men I kan også bestille en standardkasse, der er blandet med sæsonens bedste frugter.

Derudover kan der tilkøbes en række snacks, som for eksempel nødder eller grøntsager, der er udskåret på forhånd. Disse snacks mætter mere end frugt, og er oplagte til længere møder eller seminarer.

Frugtordningen leveres lige til kontoret, og du får tilknyttet en personlig fragtmand, som får ansvaret for lige netop dine leveringer. Du kan bestille frugtordning så ofte, som du har lyst til – alt fra én enkelt til fem gange i ugen.

Skab et sundere arbejdsmiljø med frisk frugt

Det er nemmere at vælge frugten til, hvis den allerede står klar på arbejdspladsen, når man møder ind. Mange kender til rådet om at spise seks stykker frugt og grønt hver dag, men de færreste har mulighed for at nå det i en travl hverdag. Når du stiller frugt til rådighed, hjælper du dine medarbejdere med at indfri deres sunde ambitioner.

Frugt indeholder det naturlige frugtsukker samt masser af vitaminer og antioxidanter, som er vigtige for at holde sig frisk og klar i hovedet i løbet af dagen. Derfor er en frugtordning en god og fornuftig investering for alle travle arbejdspladser.

Du kan til enhver tid foretage ændringer i din ordning, hvis du får brug for flere eller færre leveringer.