I et laboratorie er sikkerhed af højeste prioritet, og denne sikkerhed opretholdes bedst med det rette udstyr. Udover at ens udstyr skal være sikkerhedsgodkendt, skal det selvfølgelig også være funktionelt og af en hvis kvalitet. De reagensglas, man bruger, skal eksempelvis ikke bare være den rette størrelse, de skal også kunne modstå store temperatursvingninger, være håndterbare og lette samt kunne klare skrappe kemikalier. Reagensglas af en god kvalitet sikrer ordentlige resultater.

Hvilken type reagensglas kan I finde hos Scandidact?

Afhængigt af, hvad man skal bruge reagensglasset til, så kan det være fordelagtigt at benytte forskellige størrelser. Hos Scandidact finder I reagensglas både med og uden krave. Reagensglassene kan købes i pakker á 100 styks eller á 10 styks, med forskellige højder og diametre som:

  • 75mm høj med 9,75 mm diameter
  • 160mm høj med 15mm diameter
  • 200mm høj med 30mm diameter
  • 100mm høj med 16mm diameter

Reagensglassene har alle runde bunde og er udført i enten borosillikatglas eller AR/glas, så de kan modstå ekstreme temperaturer og temperaturschok, derudover er de lette og kemisk resistente samt har gode hygiejneegenskaber.

Stor erfaring giver sikker kvalitet

Scandidact har været i branchen siden 1969, og deres mål har siden da været at levere kvalitetsprodukter, hvor der er tænkt over både design, funktionalitet og pris. Scandidact sælger altså et stort udvalg af professionelt laboratorieudstyr, hvilket betyder, at de har stor erfaring inden for området, derfor vil de også kunne hjælpe jer med forespørgsler eller råd og vejledning i forhold til valget af reagensglas eller andet udstyr. Tag et kig på udvalget af reagensglas og bestil med ro i sindet en sending. Når I bestiller jeres nye kvalitetsreagensglas, så skal I ikke vente længe, før I får dem og kan bruge dem, de leveres nemlig ganske hurtigt, så I kan sikre brugbare resultater.