Leder du efter en lampe eller flere til dit hjem, så tag lige et kig på Herstal lamper. Om det er stuen, køkkenet eller et værelse, der trænger til en lyskilde, eller om det er for at give stemning til et hygge/læsehjørne i boligen, så har Herstal dét, der skal til. 

Nogle af de populære lamper fra Herstal, er serien Cut. De har et tidløst og funktionelt design, og kan vippes og drejes, hvorhen man ønsker det. Materialet er krom/hvid, og de er med dæmper. Desuden findes de både som loftlamper standerlampe, væglampe mv.

En anden populær serie er Herstal Motown, som er en klassisk lampe, der passer ind overalt. Den findes i sort og hvid, og har et håndlavet gitter, som giver et helt specielt og behageligt lys. Den vil være perfekt over spisebordet, idet den kan være med til at give en god stemning. Den fås i tre størrelser og selvfølgelig både som loftpendel, væglampe, bordlampe mm. 

Herstal har designet lamper siden 1987, og de er kendetegnet ved deres elegante og funktionelle designs, der passer ind i alle hjem. Ved at vælge Herstal lamper mange steder i huset, kan man skabe en rød tråd i indretningen.