Som mode- og stilbevidst kvinde er du sikkert altid på udkig efter lækre beklædningsgenstande, som kan bruges til hverdag og fest. Og derfor bør du tjekke det smarte brand Second Female ud.

Second Female – modetøj til kræsne og kvalitetsbevidste kvinder

Siden år 2000 har det danske kvalitets brand Second Female designet smukt og feminint modetøj til kvinder med stil og sans for det elegante og sofistikerede look. Second Female er eksponent for et look, som på én og samme tid er klassisk og stilrent, samtidig med at det har sin helt egen unikke charme og personlighed. Alle kollektioner fra Second Female bærer præg af det særligt skandinaviske islæt, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk i de raffinerede mønstre, prints og farveholdninger, som pryder brandets mange designs.

Second Female anvender udelukkende materialer i den bedste og mest slidstærke kvalitet, når de lækre kollektioner fremstilles – og du risikerer ikke at føle dig bag af dansen med sidste års mode. Samtlige kollektioner fra Second Female er nemlig designet med et tidløst og elegant snit, som gør, at modetøj fra Second Female sagtens kan anvendes flere sæsoner i træk. Det alsidige design gør samtidig, at du kan mixe og matche tøj fra Second Female på kryds og tværs, og bruge tøjet såvel på kontoret som på byturen. Kendetegnende for samtlige styles fra Second Female er de rene linjer og flotte, feminine udskæringer, som gør tøjet ekstra lækkert og moderigtigt.

Find det lækre modetøj fra Second Female hos Kysthuset

Second Female er et særdeles populært mærke, som forhandles i flere europæiske lande – stilen og snittet er særdeles eftertragtet blandt kvinder over hele Europa. Second Female er desuden repræsenteret gennem mere end 700 salgssteder verden over, og et af disse er den jyske modebutik Kysthuset.

Hos Kysthuset finder du et velassorteret udvalg af modetøj fra danske og internationale designere, specielt udvalgt af folkene bag Kysthuset, som har mange års erfaring i at udvælge de rette kvalitetsvarer til de kræsne og kvalitets bevidste kunder.

I den online shop på kysthuset.com kan du få adgang til denne udsøgte selektion, som blandt andet tæller tøj, sko og accessories fra brands så som 2nd One, Continue Cph, Dea Kudibal, Gai + Lisva, Gustav, InWear, IVY Copenhagen, King Louie, Lee Jeans, Lollys Laundry, MDK, Mos Mosh, Munthe, Neo Noir, NORR, Part Two, Rosemunde, Sibin/Linnebjerg, Sissel Edelbo, Stella Nova, Stine Goya og Superdry. Se hele udvalget af modetøj fra Second Female og de andre stærke brands på kysthuset.com