Hos Staldinventar.dk specialfremstiller vi staldvinduer skræddersyet til dine behov. Når du køber staldvinduer hos os, får du:

  • Staldvinduer i markedets bedste kvalitet
  • Vinduesrammer i rustfrit stål
  • Seks millimeter tykke ruder i hærdet glas
  • Frit valg mellem staldvinduer med faste karme og staldvinduer, der kan åbnes helt op
  • Justerbare hængsler
  • Beslag til at sætte staldvinduerne på klem eller låse dem
  • Frit valg mellem staldvinduer med og uden gitter
  • Nem vedligeholdelse og rengøring med normalt vinduespudsningsudstyr

Fordelen ved at vælge staldvinduer, der kan sættes på klem eller åbnes helt op, er, at din stald derved sikres god ventilation uden træk. Det betyder, at dine dyr opholder sig i et sundt indeklima og ikke udsættes for eventuelle sygdomme forårsaget af klima-og vejrforhold. Hvis dine dyr godt kan lide at følge med i, hvad der foregår omkring dem, er de staldvinduer, der kan åbnes helt op, en stor fordel, da de giver dyrene mulighed for at stikke deres hoveder ud ad vinduet.

Gode priser og præcis opmåling hos Staldinventar.dk

Vi sælger staldvinduer til nogle af landets bedste priser. Det skyldes, at vi hos Staldinventar.dk selv fremstiller staldvinduerne fra bunden af på vores egen fabrik i Jylland. På den måde sparer både vi og du udgifterne til et eventuelt mellemled. Vi fremstiller både staldvinduer i special- og standardmål, og dem i standardstørrelserne har vi stort altid på lager, hvilket gør leveringstiden ekstra kort. Hvis standardmålene ikke passer dig, og hvis du er i tvivl om, hvordan du måler præcist op i din stalds vindueskarme, kommer vi hjertens gerne ud og måler op for dig og vejleder dig omkring valg af materialer og funktioner. På den måde er du garanteret, at dine nye staldvinduer leveres i den helt rigtige størrelse.

Staldinventar.dk er din ekspert i staldvinduer

Vores mangeårige erfaring med design, produktion, salg og levering af staldvinduer og andet staldinventar gør os i dag til eksperter inden for feltet, og vi vil meget gerne dele vores viden med dig, såfremt du har brug for kompetent vejledning. Vi prioriterer kundeservice højt, og derfor er du altid velkommen til at kontakte vores engagerede medarbejdere, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af staldvinduer. Ring på +45 97 12 73 94 eller send en mail til info@staldinventar.dk, hvis der er noget, vi kan gøre for dig.