Er du ansvarlig for en kommende opsætning af en koncert, sportsbegivenhed eller måske et foredrag? Så mangler du helt sikkert udstyr som scenepodier, tribunestole og standere til afskærmning. For at gøre planlægningen og koordineringen af den kommende begivenhed så nem og enkel som muligt, anbefales det at købe eller leje alt udstyret samlet fra én leverandør. På den måde sikrer du dig, at planlægning i forhold til leveringen af de forskellige dele, bliver varetaget af samme virksomhed og derfor sker helt problemfrit. Virksomheden Sunstill.dk tilbyder køb eller leje af udstyr til sports- og kulturbegivenheder. Herunder finder du en guide til, hvilke af deres produkter, der egner sig særligt til bestemte begivenheder.

Kvikguide til at matche arrangementer og produkter

  • Er det en indendørs sportsbegivenhed der står for døren, bliver der naturligvis brug for siddepladser til de mange tilskuere. Her kan det anbefales at se nærmere på modeller som eksempelvis deres College Tip eller Concerto tribune stole. Disse varianter har nemlig sæder som kan vippes op og ned, og er derfor velegnede til arrangementer, hvor folk skiftevis står op og sidder ned, eksempelvis når der skal heppes lidt ekstra på hjemmeholdet.
  • Hvis det er en koncertsal, der skal udstyres med stole, er det ligeledes anbefalelsesværdigt at vælge stole med klapsæde. Til koncerten er der sandsynligvis også brug for en scene og netop her er Sunstill eksperter. De er kendte for deres scenepodier, som er produceret i et design, som gør det til en leg at samle dem. Scenerne fås både i standard- og specialmål og i indendørs eller udendørs varianter. Derfor kan du være sikker på at finde en scene, der passer til netop dit formål.
  • Er det et kommende foredrags- eller konferencelokale, der skal indrettes, har Sunstill også bløde og behagelige stole som eksempelvis modellerne Hathor og Pegaso. Derudover vil det give lokalet et professionelt touch med en talerstol, som du også kan finde hos Sunstill.

Den gode oplevelse skabes af de rette rammer

Vi ved alle, at gode oplevelser skabes i gode omgivelser og med produkter og udstyr fra Sunstill.dk kan du altså skabe de perfekte rammer omkring en mindeværdig oplevelse. Med et bredt udvalg af produkter kan du altså klikke ind og finde netop de stole, tribuner eller scenepodier du har brug for, hvad enten der er tale om en professionel konference, eller en lokal sportsbegivenhed.