Hvis du som arbejdsgiver vil undgå de risici, der følger med tunge løft på arbejdspladsen – for eksempel inden for bygge og anlæg, diverse håndværk , industri og produktion samt arbejde inden for vej og park – bør du investere i de rette hjælpemidler. Hvis du sørger for, at dine medarbejdere har adgang til aggregater, som kan lette deres arbejde, vil du kun opleve fordele heraf.

For det første vil medarbejderne slides knap så hurtigt op. Tunge løft på daglig basis forårsager skader på kroppen over tid – og løfter man forkert, øger man samtidig risikoen for akut opståede skader. Det kan være hekseskud eller diskus prolaps, eller det kan være knuste knogler, fordi man taber et tungt emne ned over fingre eller tæer. For det andet vil du kunne spare tid og mandetimer. Mange af de hjælpemidler, der er konstrueret til at afhjælpe tunge løft af svært håndterbare emner, er enmandsbetjente, og samtidig hurtigere og mere effektive, end hvis emnerne skulle løftes og flyttes manuelt.

Flyt fliser og belægningssten med en vakuumløfter fra ASP Produktudvikling

ASP produktudvikling, som gennem en årrække har produceret innovative og praktiske hjælpemidler til bygge og anlægs branchen, præsenterer nu den smarte vakuumløfter. Med en vakuumløfter kan du, nemt og hurtigt, flytte store parter fliser og belægningssten på én gang. Vakuumløfteren kan monteres uden brug af værktøj på en gravemaskine, og betjener sig på smarteste vis af dennes eksisterende hydraulik system. Ved hjælp af sugefødder fæster vakuumløfteren på de porøse emner, som nænsomt løftes og flyttes, uden at være i fare for at flække eller lide anden skade undervejs. Sugefødderne kan udskiftes, skulle man ønske sig en større eller mindre model. Løftekapaciteten er op til to tusind kilogram i eet løft. Du kan således løfte, flytte og lægge et større parti fliser ad gangen, end du ville kunne ved håndkraft.

Læs mere om vakuumløfteren og dens mange muligheder på asp-produkt.dk